TF-Sport AS 

Post- og fakturaadresse: Skotselvveien 741

Lager og besøksadresse: Skotselvveien 607

3330 Skotselv

Salg::+47 913 46 167
Lager: +47 905 04 975

E-post post@tfsport.no
E-post ivar@tfsport.no

 

Bestill katalog


 

Kunstgress Vedlikehold.

 

Det er like mye vedlikehold på en kunstgressbane som en naturgressbane  -  men en kunstgressbane kan utnyttes nesten uten begrensninger. For vedlikeholdet er det viktig og ha riktig / best mulig redskap / utstyr:

   - En god Harv er det viktigste. Vår Kunstgressharv er konstruert slik at harvpinnene går godt ned i granulatet og «løfter granulatet opp» og harvpinnene er lett fjærende slik at de ikke kan rive opp kunstgresset (om det skulle være en rift i dekket).
  -  Vår Granulatrenser har til hensikt å gjenvinne / rense granulatet som ligger rundt banen etter vinterdrift. Skuff granulatet rundt banen opp i trommelen (igjennom en like) og når du kjører  går trommelen rundt og slynger granulatet ut av små hull. Og søppel, blader og kvist blir liggende i trommelen.

Vi ser også at fotball-aktivitetene øker så fort det blir anlagt en kunstgressbane i et område. Ikke minst blant de yngre gutter og jenter.  Da bør fotballmålene være lette å flytte; og da er våre fotballmål med QUICK LIFT hjul glimrende.