TF-Sport AS 

Post- og fakturaadresse: Skotselvveien 741

Lager og besøksadresse: Skotselvveien 607

3330 Skotselv

Salg::+47 913 46 167
Lager: +47 905 04 975

E-post post@tfsport.no
E-post ivar@tfsport.no

 

Bestill katalog


 

Rensing / Etterfylling

Dyprensing av banen er viktig for å få ut urenheter av banen f.eks snusposer og lignende. Og ikke minst få ut organisk materialer som kan danne mose og "naturgress". Etterfylling av granulat er viktig for å holde granulatnivå på anbefalt høyde slik at fibrene får maximal støtte. Dette vil forlenge levetiden på kunstgresset sammen med riktig vedlikehold

 

Granulatoppsuging og - rensing.
Det har vært søkt etter løsninger for å få gjenbrukt granulat som blir brøytet av kunstgressbanene under vinterdrifta. Det ligger store mengder granulat rundt baner som forurenser, og som kan gjenvinnes og redusere mengden / kostnaden til etterfylling.

har vi løsningen. På bildet over er de i full gang med oppsuging av granulat. Granulatet kan suges rett opp i Granulatrenser RSK2000, og kjøres ut på banen. Når trommelen går rundt slynges granulat ut i gjennom små hull i trommelen – og søppel blirliggende inne i trommelen og tømmes utenfor banen.

 

Med Granulatrenser RSK 1000/2000 kan rense og gjenvinne granulatet som blir liggende rundt banen etter vinterdrift som forurenser og irriterer. Trommelen har en luke som kan åpnes og lukkes, der granulatet skuffes opp i trommelen. Den har frikopling, og ute på banen legges trommelen ned på et hjul og trommelen går rundt og slynger granulatet ut gjennom små hull. Grus, blader og annen søppel blir liggende i trommelen. Leveres med kulefeste.

Pris:
RSK 1000 bredde 1 m (Art.nr. 0303) kr. 32.800,- + mva.
RSK 2000 bredde 2 m (Art.nr. 0304) kr. 41.600,- + mva

Vi utfører dyprens med en Hörger Rensmaskin som er av de beste som finnes. Den har blant annet en god støsugerenhet som også suger til seg organisk avfall som pollen o.l. Dyprens av en 11'er bane tar ca 1 dag - og må utføres i tørt vær.
En dyprens vil vanligvis koste ca kr. 10-12.000,- + mva og noe tillegg for transport av utstyr.

Vi leverer Granulat SBR fra velkjente produsenter i Danmark og Sverige. Fraksjon / størrelsen på granulat-kornene er avgjørende for drenering i gresset. Derfor er Granulat med mye finstøv uegnet spesielt i områder med mye nedbør. Vi leverer granulat med fraksjon / korning 1,0 - 2,8 mm eller
1,0 - 3,0.  Anbefalt av NFF.

Prisen vil variere noe med kvantum og område. Ved forespørsel vil vi gi pris inklusiv frakt. Slik at ikke fraktkostnaden kommer som et sjokk i ettertid.